FIFAPolonia.PL logowanie odzyskaj hasło rejestracja

FIFA 12 - Problem z zalogowaniem się na serwery EA

Pytania i problemy związane z działaniem gry FIFA 12.

Postprzez The Game » piątek, 30 września 2011, 17:44

Witam .
Mam problem z zalogowaniem się na serwery EA ,a konkretniej wyskakuje mi takowy błąd :

"Dziękujemy za zainteresowanie ,jednakże nie masz uprawnień ,aby skorzystać z tej funkcji sieciowej. "

Mam oryginała ,proszę o pomoc i z góry dziękuję.
The Game


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3
 
Posty: 4
Dołączył(a): piątek, 22 lipca 2011, 20:50


r   e   k   l   a   m   a

Postprzez FireworksPiotr » piątek, 30 września 2011, 18:46

Jak chcesz grać online musisz zalogować się do origin z konta ea. Osobiście miałem ten problem lecz przemiła pomoc EA mi pomogła dlatego wielki + chociaż za to dla EA :)
FireworksPiotr


 

Postprzez bartekfigi » piątek, 30 września 2011, 18:51

Mam to samo , aktywowałem gre na koncie , ORIGIN z którego nic nie moge sie zalogować , na ea a momentalnie jak sie na originie lognąłem na danych z konta ea , wszystkie opcje w originie są , tylko pytanie.... co zrobić jesłi gra jest nba tamtym koncie origin ... a na tym z ea dopiero działa ....

-- EDIT: 30 wrz 2011, o 18:53 --

Bo jeśli nic nie można zrobic to ku*wa fifa mi przepadnie.. ..

-- EDIT: 30 wrz 2011, o 18:55 --

Bo ja se poprostu zrobiłem konto na origin i aktywowałem tam fife ... a to miało chyba być aktywowane na koncie z ea :/ to znaczy że wszystko zjebałem ... i wszystko straciłem !?!!? PROSZE O POMOC !!!!!!!!!
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
bartekfigi

Avatar użytkownika
Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3
 
Posty: 16
Dołączył(a): czwartek, 12 maja 2011, 17:58


Postprzez The Game » piątek, 30 września 2011, 19:07

Ja tez tak zrobilem bynajmniej chyba tak trzeba bylo ;/
The Game


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3
 
Posty: 4
Dołączył(a): piątek, 22 lipca 2011, 20:50

Postprzez bartekfigi » piątek, 30 września 2011, 19:12

Ale jak zrobiłeś dokładnie....

-- EDIT: 30 wrz 2011, o 19:12 --

Ale jak zrobiłeś dokładnie....
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
bartekfigi

Avatar użytkownika
Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3
 
Posty: 16
Dołączył(a): czwartek, 12 maja 2011, 17:58


Postprzez The Game » piątek, 30 września 2011, 19:18

Zeby sciagnac gre trzeba bylo wpisac wczesniej kod do gry .Grę mam ,gram ale nie moge zalogowac sie w fifie gdyż pisze : "Dziękujemy za zainteresowanie ,jednakże nie masz uprawnień ,aby skorzystać z tej funkcji sieciowej. "
The Game


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3
 
Posty: 4
Dołączył(a): piątek, 22 lipca 2011, 20:50

Postprzez grze96 » sobota, 1 października 2011, 12:53

pomóżcie ;/
grze96


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 2Lat na scenie FIFA: 2
 
Posty: 2
Dołączył(a): sobota, 1 października 2011, 09:44

Postprzez adasw » sobota, 1 października 2011, 13:27

mam ten sam problem. FireWorks Piotr jak sobie poradziles z tym problemem? powiedz nam prosze
adasw


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 2Lat na scenie FIFA: 2
 
Posty: 1
Dołączył(a): sobota, 1 października 2011, 12:57

Postprzez Darox » sobota, 1 października 2011, 15:41

bardzo proszę jak dla laika o wytłumaczenie jak się zalogować, ponieważ próbowałem każdej z metod i nic nie działa. EA nie odpisuje ;x
Darox


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3
 
Posty: 3
Dołączył(a): sobota, 7 maja 2011, 11:24


Postprzez natsukiss » sobota, 1 października 2011, 18:27

"Dziękujemy za zainteresowanie ,jednakże nie masz uprawnień ,aby skorzystać z tej funkcji sieciowej. "
jezeli wam to wyskakuje to oznacza ze macie mniej niz 16 lat i nie mozecie grac online w gry. Mi napisali tak z EA i dali nowy cd key. Pisałem tutaj do nich: http://eapo-new.custhelp.com/
Obrazek
natsukiss

Avatar użytkownika
Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 2Lat na scenie FIFA: 2
 
Posty: 41
Dołączył(a): piątek, 30 września 2011, 20:44


Postprzez Darox » sobota, 1 października 2011, 19:27

I dali Ci nowy cd-key? :D Odrazu czy pisałeś drugi raz za cd'keyem?
Darox


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3
 
Posty: 3
Dołączył(a): sobota, 7 maja 2011, 11:24


Postprzez mateusz21 » sobota, 1 października 2011, 19:34

ej jak juz sie ma orgin to jak mam zainstalowac tą fife niech mi ktos napisze w punktach
mateusz21

Avatar użytkownika
Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3
 
Posty: 98
Pochwały: 1
Dołączył(a): niedziela, 1 maja 2011, 12:21


Postprzez ernos11 » sobota, 1 października 2011, 19:50

natsukiss daj mi swoje gg
ernos11


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 2Lat na scenie FIFA: 2
 
Posty: 1
Dołączył(a): sobota, 1 października 2011, 19:48

Postprzez DuduS » niedziela, 2 października 2011, 10:00

Ja mam orginała klucz licencyjny wpiszny i wyskakuje mi to jak chcem grac przez neta

"Dziękujemy za zainteresowanie ,jednakże nie masz uprawnień ,aby skorzystać z tej funkcji sieciowej. "

Zrobiłem tak jak wy pisaliście ze mam sie z konta ea zalogowac do origin ale też mi nie działa bo nie wykrywa mi gry i nie moge jej odpalic




PROSzE POMÓżCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DuduS


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 2Lat na scenie FIFA: 2
 
Posty: 3
Dołączył(a): niedziela, 2 października 2011, 09:50

Postprzez Domino » niedziela, 2 października 2011, 10:29

Odpowiedź dałem poniżej:

viewtopic.php?f=165&t=8413&start=0
Obrazek
Domino

Avatar użytkownika
Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 7Lat na scenie FIFA: 7Lat na scenie FIFA: 7Lat na scenie FIFA: 7Lat na scenie FIFA: 7Lat na scenie FIFA: 7Lat na scenie FIFA: 7
 
Posty: 149
Dołączył(a): środa, 18 kwietnia 2007, 15:06
Lokalizacja: Żelechów



Powrót do Pytania i problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości