FIFAPolonia.PL logowanie odzyskaj hasło rejestracja

wywala do windowsa

Błędy zgłoszone z użyciem PLP 13 Error Reporting.

Postprzez grzespb » sobota, 8 czerwca 2013, 00:24

System operacyjny: Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1 (4.0.30319.586)
Wersja systemu operacyjnego: x64
Oryginalna FIFA 13: TAK

gram 2 sezon i podczas grania MŚ przed meczem z Turkami wywala mnie do windowsa.
grzespb


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 2Lat na scenie FIFA: 2
 
Posty: 7
Dołączył(a): wtorek, 27 września 2011, 13:52



r   e   k   l   a   m   a

Postprzez Daniu » sobota, 8 czerwca 2013, 08:59

wywala jak każdego tutaj... :|
Daniu


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 1
 
Posty: 5
Dołączył(a): poniedziałek, 8 października 2012, 21:24

Postprzez ameno5 » sobota, 8 czerwca 2013, 16:20

mnie nie :) spróbuj punkt 12 faq a jak nie pomoże to spróbuj jeszcze raz zregenerować grę

pozdrawiam

ps.już mam przyśpiewki tylko zauważyłem że nie mam wogóle rozgrywek o superpuchar polski a gram już 6 sezon 8)
Obrazek

ObrazekObrazekObrazek
ameno5

Avatar użytkownika
Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3
 
Posty: 29
Pochwały: 1
Dołączył(a): sobota, 27 sierpnia 2011, 12:33
Lokalizacja: Olsztyn


Postprzez gracz21 » sobota, 8 czerwca 2013, 17:14

Bo o Superpucharze chyba zapomnieliśmy :troll: .
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Kitsloga, Mój warsztat ;), FP Awards 2012: Obrazek, FP Awards 2013: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
gracz21

Avatar użytkownika
Patchmaker
Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3
 
Posty: 2110
Pochwały: 213
Dołączył(a): poniedziałek, 1 sierpnia 2011, 15:52
Lokalizacja: Polska


Postprzez grzespb » sobota, 8 czerwca 2013, 19:29

Próbowałem juz punkt 12 faq i nie dziala. czy wyjdzie fix poprawiający ten błąd??
grzespb


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 2Lat na scenie FIFA: 2
 
Posty: 7
Dołączył(a): wtorek, 27 września 2011, 13:52


Postprzez FIFA 14 » poniedziałek, 10 czerwca 2013, 23:31

Mi działa dobrze skasowałem pliki z 12 punktu i ok jest :D tylko raz miałem błąd gram gram gra mi się zawiesiła i wyskoczyło że FIFA 13 przestała działać włączyłem jeszcze raz i dobrze i miałem jeszcze jeden problem z grą FIFA mi się zawieszała przy włączaniu jak klikałem Profil bo kilu próbach udało się i śmiga już gram drugi sezon i mi nic nie wywalało :D
FIFA 14


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 2Lat na scenie FIFA: 2
 
Posty: 59
Pochwały: 1
Dołączył(a): niedziela, 1 stycznia 2012, 21:18


Postprzez grzespb » wtorek, 11 czerwca 2013, 00:44

Ja tez skończyłem 2 sezon grac tylko jak skończyłem grac klubem to miałem rozgrywki MŚ i rozegrałem jeden mecz ok drugi mecz ok a dzień przed 3 meczem mnie wywala do windy.
grzespb


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 2Lat na scenie FIFA: 2
 
Posty: 7
Dołączył(a): wtorek, 27 września 2011, 13:52


Postprzez matibw » czwartek, 13 czerwca 2013, 16:15

Jak odinstalowalem ten dodatek i chcialem fife normalna zagrac to dalej mi sie pojawia na poczatku ikonka polski .Pokazuje sie messi i.. koniec . Wywala do pulpitu.
matibw


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 1
 
Posty: 1
Dołączył(a): sobota, 9 marca 2013, 09:36

Postprzez mierniak » piątek, 14 czerwca 2013, 10:51

@up

Musisz zrobić reinstalla fify , i będzie wszystko okej ;)
BLUE IS THE COLOR , FOOTBALL IS THE GAME , CHELSEA IS OUR NAME
mierniak

Avatar użytkownika
Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 1
 
Posty: 41
Dołączył(a): niedziela, 21 kwietnia 2013, 11:43
Lokalizacja: Olsztyn


Postprzez Mateusz214 » czwartek, 20 czerwca 2013, 17:16

Witam mam ten sam problem dodatek działał normalnie mecze szło grać nic mi nie wywalało aż do 20 października 2016 gdy przy wybieraniu strojów wywala mnie do pulpitu.(gra w 100% oryginalna :D )
Mateusz214

Avatar użytkownika
Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 1
 
Posty: 1
Dołączył(a): niedziela, 5 maja 2013, 10:42


Postprzez Michal19641 » czwartek, 20 czerwca 2013, 20:36

Gra działała normalnie.
Zainstalowałem tego patcha wchodzę w fife jest logo patcha a zespolow z np. 1 ligi nie ma.

O co chodzi?
Gra 100% oryginal
Michal19641


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 1
 
Posty: 7
Dołączył(a): czwartek, 20 czerwca 2013, 20:28

Postprzez pit274 » sobota, 22 czerwca 2013, 16:35

czy ktos moze wie jak odistalowac ten patch tak zeby gra nadal chodziła ???

czy ktos moze wie jak odistalowac ten patch tak zeby gra nadal chodziła ???

czy ktos moze wie jak odistalowac ten patch tak zeby gra nadal chodziła ???

czy ktos moze wie jak odistalowac ten patch tak zeby gra nadal chodziła ???

czy ktos moze wie jak odistalowac ten patch tak zeby gra nadal chodziła ???
Użytkownik został ukarany ostrzeżeniem za ten post.
pit274


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 2Lat na scenie FIFA: 2
 
Posty: 1
Dołączył(a): sobota, 11 sierpnia 2012, 13:07

Postprzez k4cz0r » niedziela, 23 czerwca 2013, 00:45

Mi grę trafia szlag gdy pod koniec drugiego sezonu [Stomil, 2 miejsce w Ekstraklasie, puchar polski wygrany] kilka dni po wiadomości, że będzie 'raport dot. wyników sezonu' czy jakoś tak. I to jest dzień kiedy ten raport powinienem chyba dostać - i wyrzuca do Windowsa. Próbowałem z trybem administratora, zregenerować grę i niestety to samo.
k4cz0r


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4
 
Posty: 2
Dołączył(a): czwartek, 8 kwietnia 2010, 20:32


Postprzez grzespb » niedziela, 23 czerwca 2013, 08:40

A jesteście tez selekcjonerami?? Bo ja mam juz polowe 3 sezonu i narazie jest ok. wiec moze cos jest z reprezentacjami??
grzespb


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 2Lat na scenie FIFA: 2
 
Posty: 7
Dołączył(a): wtorek, 27 września 2011, 13:52


Następna strona

Powrót do Błędy dodatku



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość