FIFAPolonia.PL logowanie odzyskaj hasło rejestracja

Bogaty inwestor

Postprzez wolfu » sobota, 24 listopada 2012, 11:47

Hej. Zagrałem moją Wisłą już trzy mecze sparingowe i 2 kolejki ligowe, po czym zakupiłem Bogatego inwestora. Wyczytałem na forum, że pojawia się on gdy kliknie się "dalej".. Zagrałem kolejny mecz, minęło kilka dni, a funduszy jak nie było tak nie ma. O co chodzi?
Lider grupy Admin Team od 7 lutego 2012.
Moderator od 30 marca 2013. do 18 lipca 2014.
Administrator od 24 marca 2014 do 18 lipca 2014.

Nie jestem jedynym użytkującym moje konto Origin! Zanim będziesz chciał o czymś porozmawiać, coś wyjaśnić - zapytaj się, czy rozmawiasz z właścicielem!
wolfu

Avatar użytkownika
Zasłużony
Lat na scenie FIFA: 2Lat na scenie FIFA: 2
 
Posty: 868
Pochwały: 50
Dołączył(a): niedziela, 5 lutego 2012, 20:11
Lokalizacja: Działoszyn
Odznaczenia:



r   e   k   l   a   m   a

Postprzez MrKisiel » sobota, 24 listopada 2012, 13:05

Najpierw kupujesz bogatego inwestora a później robisz karierę (tak mi się wydaje)
Daj dzięki jeśli pomogłem! :salute:
MrKisiel


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 2Lat na scenie FIFA: 2
 
Posty: 11
Dołączył(a): poniedziałek, 27 sierpnia 2012, 20:56

Postprzez wolfu » sobota, 24 listopada 2012, 14:17

Nie. Mój brat zakupił ową opcję w środku sezonu, i na drugi dzień dostał kasiorę.
Lider grupy Admin Team od 7 lutego 2012.
Moderator od 30 marca 2013. do 18 lipca 2014.
Administrator od 24 marca 2014 do 18 lipca 2014.

Nie jestem jedynym użytkującym moje konto Origin! Zanim będziesz chciał o czymś porozmawiać, coś wyjaśnić - zapytaj się, czy rozmawiasz z właścicielem!
wolfu

Avatar użytkownika
Zasłużony
Lat na scenie FIFA: 2Lat na scenie FIFA: 2
 
Posty: 868
Pochwały: 50
Dołączył(a): niedziela, 5 lutego 2012, 20:11
Lokalizacja: Działoszyn
Odznaczenia:


Postprzez PM90KSG » sobota, 24 listopada 2012, 15:18

No mi tez zadzialalo od razu na drugi dzien (artykul sie pokazal i cos tam jeszcze). Takze, chyba nici z tego. Sprawdz jedynie czy na pewno opcja sie wykupila, ale tu raczej nic nie da sie poradzic.
GÓRNIKU NASZ! * * * * * *
ŚPIEWAMY CI! * * * * * * * *
BĘDZIEMY Z TOBĄ AŻ DO KOŃCA NASZYCH DNI!

Obrazek
PM90KSG

Avatar użytkownika
eSport
Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3
 
Posty: 498
Pochwały: 25
Dołączył(a): środa, 14 września 2011, 10:30
Lokalizacja: Rybnik
Odznaczenia:


Postprzez stasiu » sobota, 24 listopada 2012, 16:11

Spokojnie, poczekaj do okienka transferowego. Mi się dopiero wtedy kasa pojawiła. :)
Obrazek
POMOGŁEM?? Daj !!DZIĘKI!!
stasiu


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 2Lat na scenie FIFA: 2
 
Posty: 44
Pochwały: 1
Dołączył(a): piątek, 14 września 2012, 19:39


Następujący użytkownicy przyznali pochwałę za ten post:
wolfu

Postprzez CJ95 » niedziela, 25 listopada 2012, 13:09

A co to jest w ogóle ten bogaty inwestor?
CJ95


Zasłużony
Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5
 
Posty: 1137
Pochwały: 23
Dołączył(a): sobota, 7 marca 2009, 23:48


Postprzez stasiu » niedziela, 25 listopada 2012, 14:36

Jest to "opcja", którą możesz zakupic w EA FC do kariery. Zwiększa Ci budżet w trybie kariery, abyś mógł zrobić lepsze i większe transfery. (W większości jest ponad 20mln - czasem możesz dostać 8mln, 15mln)
Obrazek
POMOGŁEM?? Daj !!DZIĘKI!!
stasiu


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 2Lat na scenie FIFA: 2
 
Posty: 44
Pochwały: 1
Dołączył(a): piątek, 14 września 2012, 19:39


Postprzez pawel42396 » niedziela, 25 listopada 2012, 21:40

a jakims programem nie mozna dodac ??
pawel42396


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 2Lat na scenie FIFA: 2
 
Posty: 2
Dołączył(a): czwartek, 12 kwietnia 2012, 13:28

Postprzez stasiu » poniedziałek, 26 listopada 2012, 19:00

Jest program CheatEngine, który zwiększa Ci budżet - no nie tyle zwiększa, ale sam sobie ten budżet ustawiasz. Odradzam Ci na miejscu używanie tego programu - ZERO przyjemności z gry. Proponuje bardziej żebyś samemu doszedł do potęgi "mistrza". Od biedy możesz skorzystać z "bogatego inwestora" jak sobie nie radzisz ;)
Obrazek
POMOGŁEM?? Daj !!DZIĘKI!!
stasiu


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 2Lat na scenie FIFA: 2
 
Posty: 44
Pochwały: 1
Dołączył(a): piątek, 14 września 2012, 19:39


Postprzez gustawson » wtorek, 30 kwietnia 2013, 14:58

Witam! Podepne sie pod temat.
Skorzystałem sobie z opcji bogaty inwestor.

Czy jak bede chciał zacząc nową kariere to tez bede miał opcje bogatego inwestora czy to taka "jednorazówka" jest?
Zbudowałeś sobie skład i chcesz go sobie przetestować?
Chcesz coś wypróbować? Coś sprawdzić i w dodatku grasz na XBOXie w FIFE 14?

Nie jestem jakimś wybitnym graczem, ale pionkiem też nie jestem.

Zaproś mnie na XBOXa i zagramy!
Tag: Skiba03
gustawson


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 1
 
Posty: 91
Pochwały: 4
Dołączył(a): poniedziałek, 22 kwietnia 2013, 18:14

Postprzez Karwello » wtorek, 30 kwietnia 2013, 15:04

Tak. Ta opcja jest jedno razowa. Aby skorzystać z niej znowu musisz jeszcze raz ją wykupić :)
Obrazek
Karwello

Avatar użytkownika
FP FIFA Team
Lat na scenie FIFA: 1
 
Posty: 766
Pochwały: 16
Dołączył(a): wtorek, 2 kwietnia 2013, 21:26

Postprzez fifkajestnajlepsza » wtorek, 30 kwietnia 2013, 15:04

@ up Jeden Bogaty Inwestor dziala na jedna kariere ktora wlaczysz po zakupie
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Zapraszam :) Liverpool
fifkajestnajlepsza

Avatar użytkownika
Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 2Lat na scenie FIFA: 2
 
Posty: 745
Pochwały: 53
Dołączył(a): wtorek, 7 sierpnia 2012, 15:33
Lokalizacja: Warszawa


Postprzez Greejay » niedziela, 30 czerwca 2013, 22:53

Wykupiłem bogatego inwestora z poziomu 13 i miałem kasę. Kiedy włączyłem fifę dzień później nie miałem tej kasy. I mam pytanie czy ta kasa pojawi mi się jednak w okienku transferowym czy będzie można jeszcze raz kupić z poziomu 13 czy zarobic jednak tyle PD żeby kupić inwestora z poziomu 26. Pomocy bo nie wiem co robić a bardzo bym się przydała kasa.
Greejay

Avatar użytkownika
Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3
 
Posty: 161
Pochwały: 2
Dołączył(a): czwartek, 12 maja 2011, 21:05


Postprzez Arshiether » poniedziałek, 1 lipca 2013, 10:34

A zapisałeś karierę :kidding: ?
Kliknij w obrazek poniżej aby dostać się do wątku z moją karierą Udinese

Obrazek
Arshiether

Avatar użytkownika
Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 2Lat na scenie FIFA: 2
 
Posty: 780
Pochwały: 19
Dołączył(a): środa, 13 czerwca 2012, 16:31
Lokalizacja: Winogrady, P-ń


Postprzez Greejay » poniedziałek, 1 lipca 2013, 15:20

Zapisałem. I to nawet 2 razy żeby mieć pewność, że zapisałem.
Greejay

Avatar użytkownika
Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3
 
Posty: 161
Pochwały: 2
Dołączył(a): czwartek, 12 maja 2011, 21:05


Następna strona

Powrót do Pytania i problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: BartekRos i 2 gości