FIFAPolonia.PL logowanie odzyskaj hasło rejestracja

CREATION MASTER 16

Dział poświęcony grze FIFA 16.

Postprzez bks27 » poniedziałek, 11 lipca 2016, 19:48

Fifav70 napisał(a):bks27: Zrobiłem jak napisałeś w sensie ręcznie wybrałem i po wrzucałem każdy plik i rzeczywiście CM16 odpalił. Zacząłem wgrywać nowe stroje i nagle CM16 przestał działać, klasycznie "brak odpowiedzi" No i co najlepsze po ponownym jego uruchomieniu wracamy do początku czyli "nieobslugiwany wyjątek aplikacji"


To masz namieszane w folderze gry, za dużo zdublowanych data itp. Jedyny sposób to reinstalka na czysto samej fify i CM. Musisz mieć za dużo fifa.db Podczas kopiowania MPPL 16 widocznie niektóre pliki się nie podmieniły a zdublowały i teraz jak odpalasz to albo oryginalną bazę danych fify, albo tą po edycji od mppl. Niestety pozostaje ci tak jak mówiłem reinstalka gry, cm 16 i MPPL 16 i uważaj jak będziesz podmieniał, oraz pożądnie zregeneruj file master'em 15
Obrazek
FIFA-POLONIA TO NIE HOBBY, TO NAŁÓG!
bks27

Avatar użytkownika
Patchmaker
Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5
 
Posty: 430
Pochwały: 18
Dołączył(a): środa, 15 stycznia 2014, 19:19



r   e   k   l   a   m   a

Postprzez pascal231196 » czwartek, 28 lipca 2016, 23:08

Witam wszystkich,
ja mam natomiast taki problem, że po wciśnięciu "Exit" i tym samym po zapisaniu, program przestaje odpowiadać i muszę go przymusowo zamknąć. Powoduje to niemożliwość uruchomienia Fify 16. W czym może być problem?
Najpierw naciskam " Regenerate Bh" , następnie chcę wyjść więc zapisuję ale wtedy program "nieskończenie" zapisuje i wtedy właśnie muszę zamknąć program przymusowo.
Dziękuję za pomoc
pascal231196

Avatar użytkownika
Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6
 
Posty: 4
Dołączył(a): wtorek, 19 czerwca 2012, 15:47

Postprzez domin0726 » poniedziałek, 15 sierpnia 2016, 18:25

Mam problem z tym programem że nie chce mi sie on włączyć. klikam i nic. Brat ma identycznego laptopa i działa bez problemu. jakieś pomysły?
domin0726


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5
 
Posty: 5
Dołączył(a): poniedziałek, 11 listopada 2013, 13:13

Postprzez domin0726 » poniedziałek, 15 sierpnia 2016, 18:25

Mam problem z tym programem że nie chce mi sie on włączyć. klikam i nic. Brat ma identycznego laptopa i działa bez problemu. jakieś pomysły?
domin0726


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5
 
Posty: 5
Dołączył(a): poniedziałek, 11 listopada 2013, 13:13

Postprzez CFC » poniedziałek, 15 sierpnia 2016, 20:14

Witam!
Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak dodać stworzonego przez siebie zawodnika do wybranego przez siebie klubu. Oraz czy da się (a jeżeli da się to jak) przenosić zawodników z klubu do klubu.
Pozdrawiam i dziękuję z góry za odpowiedź :D
CFC

Avatar użytkownika
Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3
 
Posty: 1
Dołączył(a): piątek, 20 listopada 2015, 21:20

Postprzez kosci13 » wtorek, 25 kwietnia 2017, 15:20

Panowie POMOCY. Po instalacji CM16 program w ogóle nie staruje klikam na ikonę i kompletnie nic się nie dzieje. Gdzie trzeba go zainstalować do folderu z grą czy tak jak sugeruje instalator???
Chyba że problem tkwi gdzie indziej. Dodam że FIFA16 śmiga normalnie - oryginał
kosci13

Avatar użytkownika
Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 7Lat na scenie FIFA: 7Lat na scenie FIFA: 7Lat na scenie FIFA: 7Lat na scenie FIFA: 7Lat na scenie FIFA: 7Lat na scenie FIFA: 7
 
Posty: 6
Dołączył(a): niedziela, 7 sierpnia 2011, 21:25

Postprzez wolty » piątek, 28 kwietnia 2017, 19:40

A próbowałeś uruchomić jako administrator?
FIFA 16 - ModdingWay Mod 13.0.5
wolty

Avatar użytkownika
Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 2Lat na scenie FIFA: 2
 
Posty: 7
Dołączył(a): sobota, 4 czerwca 2016, 16:03
Lokalizacja: Wielkopolska


Postprzez stepanenko » wtorek, 23 maja 2017, 08:39

Mam problem z tym programem
stepanenko


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 1
 
Posty: 3
Dołączył(a): wtorek, 23 maja 2017, 08:27


Postprzez mici8 » środa, 30 sierpnia 2017, 13:54

Pomoglby mi ktos ten CM 16 ogarnacc ?
mici8


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 8Lat na scenie FIFA: 8Lat na scenie FIFA: 8Lat na scenie FIFA: 8Lat na scenie FIFA: 8Lat na scenie FIFA: 8Lat na scenie FIFA: 8Lat na scenie FIFA: 8
 
Posty: 67
Dołączył(a): sobota, 13 marca 2010, 21:27


Postprzez bks27 » poniedziałek, 4 września 2017, 12:52

mici8 napisał(a):Pomoglby mi ktos ten CM 16 ogarnacc ?


Pisałem ci już ziomek, że masz instrukcje na YT jak posługiwać się CM. Tam jest wszystko jak na tacy podane :D
Obrazek
FIFA-POLONIA TO NIE HOBBY, TO NAŁÓG!
bks27

Avatar użytkownika
Patchmaker
Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5
 
Posty: 430
Pochwały: 18
Dołączył(a): środa, 15 stycznia 2014, 19:19


Postprzez konrad8071 » poniedziałek, 23 października 2017, 17:20

Witam.Zainstalowałem CM16 i oczywiście program przestał działać.Fifa 16 swieżo zainstalowana.Nie wiem co mam robić.Robiłem te same czynności co piszecie na forum oraz z filmików na Youtube.Już nie wspomnę że patch lotto ekstraklasa ze strony fifapolonia nie rozpakowuje sie normalnie tylko co chwila wyskakuje diagnostyka(winrar).Pomóżcie.
konrad8071


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6
 
Posty: 8
Dołączył(a): piątek, 18 maja 2012, 17:52

Postprzez zyzio95 » wtorek, 31 października 2017, 10:55

Cześć wszystkim.
Założyłem już kilka nowych drużyn i lig w Creation Master 16 (na przykład ligę albańską), ale mam problem z tworzeniem turnieju. Chcę zagrać tę ligę w trybie menadżerskim, ale kiedy próbuję rozpocząć nową karierę, FIFA wywala do Windowsa. Czytałem coś o zastąpieniu ID z ligami, które są obecnie w grze (na przykład Liga BBVA), ale chcę mieć obie ligi w grze. Czy ktoś ma podobny problem? Czy ktoś może mi pomóc?
Będę bardzo, bardzo wdzięczny.
zyzio95


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 1
 
Posty: 1
Dołączył(a): wtorek, 31 października 2017, 10:51

Postprzez wisnia120 » niedziela, 12 listopada 2017, 01:29

CM 16 nie odpala na win 10 (klikam i sie nie uruchamia). Ktos pomoze?
wisnia120


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 10Lat na scenie FIFA: 10Lat na scenie FIFA: 10Lat na scenie FIFA: 10Lat na scenie FIFA: 10Lat na scenie FIFA: 10Lat na scenie FIFA: 10Lat na scenie FIFA: 10Lat na scenie FIFA: 10Lat na scenie FIFA: 10
 
Posty: 1
Dołączył(a): sobota, 26 stycznia 2008, 14:54

Postprzez goldtrafic » niedziela, 20 maja 2018, 13:02

wisnia120 napisał(a):CM 16 nie odpala na win 10 (klikam i sie nie uruchamia). Ktos pomoze?



Nie tylko Tobie nie działa, próbowałem już w folderze z grą i nie odpala, kręci kręci i przestaje, przy uruchomieniu ze zgodnością z win8 też bez reakcji...szkoda
goldtrafic

Avatar użytkownika
Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6
 
Posty: 8
Dołączył(a): poniedziałek, 4 czerwca 2012, 12:58
Lokalizacja: Warszawa


Postprzez luks539 » niedziela, 2 września 2018, 18:48

Czy ktoś zna przyczynę, dlaczego CM 16 nie działa na win 10?
luks539


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3
 
Posty: 1
Dołączył(a): piątek, 20 listopada 2015, 16:22

Poprzednia strona

Powrót do FIFA 16



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość