FIFAPolonia.PL logowanie odzyskaj hasło rejestracja

POLISH LEAGUE PATCH 15 for FIFA 15 COMPLETE

Dział poświęcony grze FIFA 15.

Postprzez robmar85 » środa, 25 lutego 2015, 19:01

A gdzieś coś pisze o usuwaniu plików??
robmar85

Avatar użytkownika
Patchmaker
Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4
 
Posty: 1691
Pochwały: 133
Dołączył(a): piątek, 7 grudnia 2012, 08:04
Lokalizacja: Niemce k. Lublina



r   e   k   l   a   m   a

Postprzez rkaczor » środa, 25 lutego 2015, 19:06

NO ze trzeba cos zastapić i ja nie wiem co :D

I co mam z tym zrobić?

Ej ziomek Jestes?
rkaczor


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 2Lat na scenie FIFA: 2
 
Posty: 2
Dołączył(a): środa, 25 lutego 2015, 18:44

Postprzez robmar85 » środa, 25 lutego 2015, 19:32

Mój folder "data" wklej w miejsce swojego folderu "data". Jak wyskoczy komunikat, że takie pliki istnieją to wybierz, żeby moje zastąpiły twoje pliki.

Podobnie zrób z folderem "dlc"

Albo po prostu mój folder "Game" wklej w miejsce swojego folderu "Game"

Na koniec uruchom albo File Master 15, albo Creation Master 15 w celu zregenerowania plików BH.

A na pewno właściwą ostateczną wersję pobrałeś??
robmar85

Avatar użytkownika
Patchmaker
Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4
 
Posty: 1691
Pochwały: 133
Dołączył(a): piątek, 7 grudnia 2012, 08:04
Lokalizacja: Niemce k. Lublina


Postprzez TuCieMam » sobota, 7 marca 2015, 16:00

W tym patchu są wszystkie ligi ?? tzn I , II , III i IV ? Czy tylko I ??
TuCieMam

Avatar użytkownika
Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3
 
Posty: 300
Pochwały: 66
Dołączył(a): niedziela, 24 listopada 2013, 16:59

Postprzez robmar85 » sobota, 7 marca 2015, 16:33

Jest 1 i 2 kompletna, a 3 i 4 to takie troszeczkę wyimaginowane, ale są dostępne.
robmar85

Avatar użytkownika
Patchmaker
Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4
 
Posty: 1691
Pochwały: 133
Dołączył(a): piątek, 7 grudnia 2012, 08:04
Lokalizacja: Niemce k. Lublina


Postprzez TuCieMam » sobota, 7 marca 2015, 17:32

Kariera działa poprawnie ??
TuCieMam

Avatar użytkownika
Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3Lat na scenie FIFA: 3
 
Posty: 300
Pochwały: 66
Dołączył(a): niedziela, 24 listopada 2013, 16:59

Postprzez robmar85 » sobota, 7 marca 2015, 18:55

Nie mam jak przetestować, ale nikt nie zgłaszał, że nie działa, więc można stwierdzić, że działa poprawnie.
robmar85

Avatar użytkownika
Patchmaker
Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4
 
Posty: 1691
Pochwały: 133
Dołączył(a): piątek, 7 grudnia 2012, 08:04
Lokalizacja: Niemce k. Lublina


Postprzez ManyStrw » poniedziałek, 9 marca 2015, 09:35

witam jak mam pobrać tego patcha ??chodzi mi dokładnie o zippyshare ?? proszę o pomoc
ManyStrw


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 2Lat na scenie FIFA: 2
 
Posty: 6
Dołączył(a): niedziela, 8 marca 2015, 14:46

Postprzez zalzala » środa, 11 marca 2015, 14:56

Można prosić o aktualizacje linku do pobrania z patchem ?
zalzala


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6
 
Posty: 4
Dołączył(a): sobota, 23 lipca 2011, 18:04

Postprzez robmar85 » środa, 11 marca 2015, 17:28

No więc wszystkie linki z zippyshare skasowałem, żeby nie było pytań typu "mam tylko 1 ligę" itd. Bo to jest denerwujące. Został tylko link z całym PLP z ligami 1-4.

Więc aktualnym linkiem jest http://www.mediafire.com/download/ep0cg ... FIFY_15.7z
robmar85

Avatar użytkownika
Patchmaker
Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4
 
Posty: 1691
Pochwały: 133
Dołączył(a): piątek, 7 grudnia 2012, 08:04
Lokalizacja: Niemce k. Lublina


Postprzez ManyStrw » czwartek, 12 marca 2015, 14:57

dziękuje bardzo za link :)

Niech ktoś pomorze jak zrobić żeby te ligi połączyć z ekstraklasa i rozgrywać normalna karierę tzn puchar Polski,awans do ligi wyższej i w końcu europejskie puchary.Prosze bardzo o pomoc

Nie wiem jak to zrobiłem ale się udało
ManyStrw


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 2Lat na scenie FIFA: 2
 
Posty: 6
Dołączył(a): niedziela, 8 marca 2015, 14:46

Postprzez Dino102 » wtorek, 17 marca 2015, 12:23

Mam pytanko do rombara, a mianowicie jeśli nagrywam na YT filmy z tego patcha(karierę Flotą Świnoujście)to nie ma problemu, tak? Bo nie chcę żeby było, że wykorzystałem patcha bez zgody twórcy :D
Dino102

Avatar użytkownika
Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5
 
Posty: 93
Dołączył(a): piątek, 11 maja 2012, 11:05


Postprzez robmar85 » wtorek, 17 marca 2015, 12:32

Nie ma żadnego problemu. Daj linka to i ja popatrzę...
robmar85

Avatar użytkownika
Patchmaker
Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4
 
Posty: 1691
Pochwały: 133
Dołączył(a): piątek, 7 grudnia 2012, 08:04
Lokalizacja: Niemce k. Lublina


Postprzez Dino102 » środa, 18 marca 2015, 08:12

Dino102

Avatar użytkownika
Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5
 
Posty: 93
Dołączył(a): piątek, 11 maja 2012, 11:05


Postprzez gracer » sobota, 28 marca 2015, 17:34

wie ktos dlaczego wywala po 2 sezonach kariery
gracer


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 7Lat na scenie FIFA: 7Lat na scenie FIFA: 7Lat na scenie FIFA: 7Lat na scenie FIFA: 7Lat na scenie FIFA: 7Lat na scenie FIFA: 7
 
Posty: 4
Dołączył(a): czwartek, 28 października 2010, 15:34


Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FIFA 15



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości