FIFAPolonia.PL logowanie odzyskaj hasło rejestracja

FIP 14 - Pomoc techniczna

Polski support FIFA Infinity Patch 14 (FIP14).

Postprzez perdso » niedziela, 23 lutego 2014, 19:43

Teraz mi wyskakuje to samo okno tylko, że " Liczba skopiowanych plików to 1." - Dobrze czy coś jeszcze?
perdso

Avatar użytkownika
Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5
 
Posty: 28
Dołączył(a): sobota, 22 lutego 2014, 20:38


r   e   k   l   a   m   a

Postprzez darrek1988 » niedziela, 23 lutego 2014, 20:02

Tak jest. Nic więcej nie trzeba :P
Obrazek
darrek1988


Administrator
Lat na scenie FIFA: 9Lat na scenie FIFA: 9Lat na scenie FIFA: 9Lat na scenie FIFA: 9Lat na scenie FIFA: 9Lat na scenie FIFA: 9Lat na scenie FIFA: 9Lat na scenie FIFA: 9Lat na scenie FIFA: 9
 
Posty: 695
Pochwały: 110
Dołączył(a): wtorek, 24 listopada 2009, 13:45
Lokalizacja: Leszno


Postprzez perdso » niedziela, 23 lutego 2014, 20:05

Ok. Zrobiło się, tylko, że włączam fife i nadal nic. Trzeba jakieś ustawienia, albo coś w tym File Master zrobić? hmm?
perdso

Avatar użytkownika
Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5
 
Posty: 28
Dołączył(a): sobota, 22 lutego 2014, 20:38

Postprzez Lucius » niedziela, 23 lutego 2014, 21:52

1. THx jeszcze raz
2. Nie miałem nic złego na myśli nic mi nie przeszkadza to :P i tak szanuję trud który włożyłeś
Lucius


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6
 
Posty: 3
Dołączył(a): niedziela, 4 listopada 2012, 10:41

Postprzez QuebAdi » niedziela, 2 marca 2014, 10:47

Który plik odpowiada za murawy? ponieważ chciałbym wrócić do tych podstawowych.
Najlepsze trafy:
1. Varane TOTY (96) - 1,8M
2. Stoichkov (90) - Niewymienny
QuebAdi


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6
 
Posty: 203
Pochwały: 4
Dołączył(a): niedziela, 21 października 2012, 16:42

Postprzez QuebAdi » środa, 19 marca 2014, 19:40

Witam, mam taki problem.
Wywala mi kariere 8 listopada 2014 roku, co zrobić z tym? jest jakieś rozwiązanie?
Najlepsze trafy:
1. Varane TOTY (96) - 1,8M
2. Stoichkov (90) - Niewymienny
QuebAdi


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6
 
Posty: 203
Pochwały: 4
Dołączył(a): niedziela, 21 października 2012, 16:42

Postprzez marek5 » piątek, 21 marca 2014, 15:26

Witam!

Przez przypadek naprawiłem jeden z problemów. Chodzi o problem strojów ( zielono niebieskie kratki ) dla Dynama Kijów Vitorii Pilzno i i ogólnie raczej dla wszystkich. Zrobiłem to tak:
Wczoraj zaryzykowałem i zainstalowałem TEK'a na FIFA Infiniti Patch ( instalacja, regeneracja wszystko tak jak trzeba ) no i potem jeszcze raz zainstalowałem FIP zregenerowałem to wszystko i bum Wszystko pięknie działa ( Jeżeli już ktoś spróbuje tak jak ja to na własna odpowiedzialność)
mi się udało to może i wam się uda pozdro :)
( Oczywiście TEK nie działa w pełni sprawnie ale w moim przypadku chodziło tylko o zmianę sponsora na koszulce Legii i cztery Stadiony :) )
marek5


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5
 
Posty: 1
Dołączył(a): piątek, 14 marca 2014, 20:01

Postprzez KamilBenedict » poniedziałek, 31 marca 2014, 15:16

Chłopaki wiadomo już kiedy wyjdą aktualne składy dla FIP 14?
KamilBenedict


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4
 
Posty: 7
Dołączył(a): poniedziałek, 31 marca 2014, 15:09

Postprzez Dawidowy » sobota, 5 kwietnia 2014, 16:05

Mam kłopot taki, że co robić gdy włączam instalkę FIP 14 bo wyskakuje mi okienko, że w dwóch plikach jest błąd (part 1). Instalkę uruchamiam przez winRAR'a
Obrazek
Dawidowy


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4
 
Posty: 48
Dołączył(a): sobota, 5 kwietnia 2014, 15:59
Lokalizacja: Głogów


Postprzez TsuabsaAFC » piątek, 11 kwietnia 2014, 12:08

Pomóżcie jak zainstalowałem FIP 14 i włączam fife i jak dochodzi do momentu gdy mam wybrać język z jakim chce grać gra się wyłącza.Pomóżcie pilnie :cry:
TsuabsaAFC

Avatar użytkownika
Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4
 
Posty: 155
Pochwały: 19
Dołączył(a): środa, 26 marca 2014, 14:09
Lokalizacja: Emirates Stadium


Postprzez Borysek » sobota, 12 lipca 2014, 21:29

Siemka, mam problem, a mianowicie chodzi o to, że gdy wszystko już mi działa, ligi wszystko cacy i odpaliłem Creation Master, żeby do nowej kariery, która planuje założyć mieć aktualne składy, pobrałem je i wczytałem pooprzez CM`a i zapisałem. Gdy chce stworzyć nową karierę wywala mnie do pulpitu, pomoże ktoś?? :cry:



DODAM JESZCZE, ZE WSZYSTKIE INNE RZECZY MOGĘ ROBIC, TZN. MECZE TOWARZYSKIE ITD NA AKTUALNYCH SKŁADACH, TYLKO NIE MOGĘ STWORZYĆ KARIERY :((((
Borysek


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5
 
Posty: 122
Dołączył(a): sobota, 1 czerwca 2013, 19:49

Postprzez Borysek » niedziela, 13 lipca 2014, 10:22

Siemka, mam problem, a mianowicie chodzi o to, że gdy wszystko już mi działa, ligi wszystko cacy i odpaliłem Creation Master, żeby do nowej kariery, która planuje założyć mieć aktualne składy, pobrałem je i wczytałem pooprzez CM`a i zapisałem. Gdy chce stworzyć nową karierę wywala mnie do pulpitu, pomoże ktoś?? :cry:



DODAM JESZCZE, ZE WSZYSTKIE INNE RZECZY MOGĘ ROBIC, TZN. MECZE TOWARZYSKIE ITD NA AKTUALNYCH SKŁADACH, TYLKO NIE MOGĘ STWORZYĆ KARIERY :((((


POMÓŻCIE! ;o
Borysek


Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5Lat na scenie FIFA: 5
 
Posty: 122
Dołączył(a): sobota, 1 czerwca 2013, 19:49

Postprzez Master » piątek, 24 lipca 2015, 09:41

Witam. trochę za późno piszę, ale chciałem się o coś zapytać, Czy jeśli mam FIP 14 to możliwa będzie aktualizacja składów ? Bo jak wrzucam plik ze składami do folderu w dokumentach Fifa 14 i go później chce wczytać w grze to wyświetla ze plik uszkodzony. Czy da się jakoś inaczej zaktualizować składy ?
Master

Avatar użytkownika
Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6Lat na scenie FIFA: 6
 
Posty: 2
Dołączył(a): niedziela, 10 czerwca 2012, 20:12


Postprzez Maestro. » sobota, 19 września 2015, 19:52

Chyba nie. :cry: :cry: :cry:
Gram na PlayStation4

Pomogłem? przyznaj pochwałę

PSN ID:PietreQ77
Maestro.

Avatar użytkownika
Użytkownik
Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4Lat na scenie FIFA: 4
 
Posty: 102
Pochwały: 5
Dołączył(a): niedziela, 31 sierpnia 2014, 11:32
Lokalizacja: Grodzisko Nowe


Poprzednia strona

Powrót do FIFA Infinity Patch 14



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość