Banges96 napisał(a):
A ja mam taką prośbę czy w reszcie Polski mógłby się znaleźć BTS Rekord Bielsko Biała albo BKS Stal Bielsko Biała...??? Fajnie by było gdyby któraś z tych drużyn tam się znalazła.
z tego miasta będzie tylko Podbeskidzie BB.
LegiaToMy napisał(a):
Mam taką prośbę, abyście dla Legii koniecznie zrobili herb zielony-historyczny z 1957 roku, bo jak wiadomo trumienki (czarnego loga) nie akceptujemy. Jeżeli dało by się zrobić to na stadionie Legii zrobić Flagi, te których nie da się wgrać (oczywiście nie wszystkie) bo są zbyt duże (typu: Wielkie Księstwo Warszawskie, OFMC, Legioniści itp.), jak coś to ja mogę pomóc, nawet 3 takie flagi mam jak będziecie zainteresowani to piszcie. Pozdrawiam!
Co z tego że nie akceptujecie? My nie robimy tego co akceptujecie tylko tak jak jest w rzeczywistości. Jeżeli tak zależy Ci na tym starym herbie to sobie go podmienisz. Flagi? Nie wiem jak stadiummakerzy robili stadiony czy odrazu z flagami sektorowymi czy z miejscami do generowania flag przez FIFA.
Grabka napisał(a):
Jeżeli chodzi o skład to na stronie GKS-u jest aktualny:
http://gkstychy.info/index.php?option=c ... &Itemid=70Nie bierzcie ze Skarbu Kibica bo tam jest nieaktualny...
I jeszcze jedna prośba umieście w patchu ten herb
http://gkstychy.info/index.php?option=c ... &Itemid=69 bo ten co widziałem w fotkach jest już trochę nieaktualny...
Ogólnie bardzo fajnie się zapowiada patch, dawno nie wchodziłem na tą stronkę i w ogóle dawno nie grałem w FIFĘ więc z miłą chęcią zagram GKSem

Dzięki za zrobienie stadionu, nie spodziewałem się że ktoś pomyśli o zrobieniu stadionu dla GKSu

Stadiony dla GKSów będą te - Bełchatów, Katowice na pewno o Tychach ja nic nie wiem - może będzie podkreślam może. Niech wypowie sie koordynator stadiummakerów ja nie chcę was wprowadzać w błąd.
blacha25 napisał(a):
Witam wszystkich
Mam takie pytanie czy w patchu będzie Astry Krotoszyn??
Pytam bo pamiętam że rok temu była
Pozdrawiam
Astry raczej nie będzie bo znajduje się poniżej II Ligi a w Reszcie Polski chyba jej nie uwzględniliśmy.
Dorak95 napisał(a):
A czy dało by się zrobić wszystkich uczestników Ligi Mistrzów , Ligi Europejskiej i Mistrzostw Świata(+ San Marino albo Watykan)?
Będą zespoły z Ligi Mistrzów - Ligi Europejskiej nie jesteśmy w stanie jak narazie ogarnąć - być może wyjdzie łatka. Watykanu nie będzie, San Marino raczej też nie - nie chcę mówić że napewno nie będzie.