Witaj na FIFA Polonia Forum

Witaj gościu

Drogi gościu, Jeżeli miło spędziłeś czas na FIFA Polonia Forum, zarejestruj się Zarejestruj.
Pozdrawiamy,
Administracja FIFA Polonia

Zaloguj

Zapomniałeś hasła?

Nie jesteś użytkownikiem?

Utwórz konto

Drogi Gościu jeżeli chcesz dołączyć do nas, przejdź na Stronę rejestracji i utwórz konto. Rejestracja zajmie Ci nie więcej niż 3 min, i będziesz mógł cieszyć się z członkowstwa na FIFA Polonia Forum
Pozdrawiamy,
Administracja FIFA Polonia

Command & Conquer | Battle for Middle-Earth | Sims | The God Father | Medal Of Honor | FIFA | Sims 2 | BFME World
Polish English Deutsch
metka

Ostatnia wizyta: Teraz jest 8 wrz 2010, o 18:10

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 247 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Propozycje, pomysły, sugestie odnośnie PLP10
PostNapisane: 9 mar 2010, o 10:27  PostZobacz pojedynczy post 
Użytkownik

A czy dało by się zrobić wszystkich uczestników Ligi Mistrzów , Ligi Europejskiej i Mistrzostw Świata(+ San Marino albo Watykan)?

Tytuł: Odp: Propozycje, pomysły, sugestie odnośnie PLP10
PostNapisane: 9 mar 2010, o 12:20  PostZobacz pojedynczy post 
Administrator

Banges96 napisał(a):
A ja mam taką prośbę czy w reszcie Polski mógłby się znaleźć BTS Rekord Bielsko Biała albo BKS Stal Bielsko Biała...??? Fajnie by było gdyby któraś z tych drużyn tam się znalazła.

z tego miasta będzie tylko Podbeskidzie BB.
LegiaToMy napisał(a):
Mam taką prośbę, abyście dla Legii koniecznie zrobili herb zielony-historyczny z 1957 roku, bo jak wiadomo trumienki (czarnego loga) nie akceptujemy. Jeżeli dało by się zrobić to na stadionie Legii zrobić Flagi, te których nie da się wgrać (oczywiście nie wszystkie) bo są zbyt duże (typu: Wielkie Księstwo Warszawskie, OFMC, Legioniści itp.), jak coś to ja mogę pomóc, nawet 3 takie flagi mam jak będziecie zainteresowani to piszcie. Pozdrawiam!

Co z tego że nie akceptujecie? My nie robimy tego co akceptujecie tylko tak jak jest w rzeczywistości. Jeżeli tak zależy Ci na tym starym herbie to sobie go podmienisz. Flagi? Nie wiem jak stadiummakerzy robili stadiony czy odrazu z flagami sektorowymi czy z miejscami do generowania flag przez FIFA.
Grabka napisał(a):
Jeżeli chodzi o skład to na stronie GKS-u jest aktualny: http://gkstychy.info/index.php?option=c ... &Itemid=70

Nie bierzcie ze Skarbu Kibica bo tam jest nieaktualny...

I jeszcze jedna prośba umieście w patchu ten herb http://gkstychy.info/index.php?option=c ... &Itemid=69 bo ten co widziałem w fotkach jest już trochę nieaktualny...

Ogólnie bardzo fajnie się zapowiada patch, dawno nie wchodziłem na tą stronkę i w ogóle dawno nie grałem w FIFĘ więc z miłą chęcią zagram GKSem ;) Dzięki za zrobienie stadionu, nie spodziewałem się że ktoś pomyśli o zrobieniu stadionu dla GKSu :)

Stadiony dla GKSów będą te - Bełchatów, Katowice na pewno o Tychach ja nic nie wiem - może będzie podkreślam może. Niech wypowie sie koordynator stadiummakerów ja nie chcę was wprowadzać w błąd.
blacha25 napisał(a):
Witam wszystkich
Mam takie pytanie czy w patchu będzie Astry Krotoszyn??
Pytam bo pamiętam że rok temu była
Pozdrawiam

Astry raczej nie będzie bo znajduje się poniżej II Ligi a w Reszcie Polski chyba jej nie uwzględniliśmy.
Dorak95 napisał(a):
A czy dało by się zrobić wszystkich uczestników Ligi Mistrzów , Ligi Europejskiej i Mistrzostw Świata(+ San Marino albo Watykan)?

Będą zespoły z Ligi Mistrzów - Ligi Europejskiej nie jesteśmy w stanie jak narazie ogarnąć - być może wyjdzie łatka. Watykanu nie będzie, San Marino raczej też nie - nie chcę mówić że napewno nie będzie.

Tytuł: Odp: Re: Propozycje, pomysły, sugestie odnośnie PLP10
PostNapisane: 9 mar 2010, o 12:31  PostZobacz pojedynczy post 
Patchmaker

Dorak95 napisał(a):

Watykan? i Co stroje będą mieli jako sutanny?

Może odrazu zrobimy Gibraltar, albo Arktykę? Ja chce Atlantyde!- ChoLudzie nie róbmy sobie żartów, FIFA ma ograniczenia i my mamy ograniczenia w zasobach ludzkich. Nie jesteśmy w stanie robić patcha który będzie wagą przebijać samą grę. Nikt takiego patcha nie zrobił. Jak nie? A FIFA Mega Patch od Apolloxa ? :P chyba od niego- 8 GB danych!
Z tego co wiem to nasz PLP z tego roku jest jednym z największych patchy na świecie więc nie marudźcie że nie ma drużyny "Pupidówa Pubidułów" bo nie da się tyle wgrać do fify. Nawet managery nie robią takich drużyn a mają mniej ograniczeń i mniej do roboty.

Nie przesadzajcie bo widzę że zaczyna się to samo co rok temu(gościo się do mnie czepiał bo kibice są jak tektura, nie słychać przyśpiewek i światła świecą za mocno).

Uszanujcie że robimy coś dla was a nie krytykujcie bo nie zrobimy reprezentacji Watykanu

PostNapisane: 9 mar 2010, o 13:03  PostZobacz pojedynczy post 
Użytkownik

Witam wszystkich bardzo serdecznie i mam pytanie czy jest możliwośc by wyswietlane były w trakcie meczu przy nazwiskach herby drużyn tak jak to było w fifie 09, jest to technicznie możliwe? Pozdrawiam

PostNapisane: 9 mar 2010, o 13:51  PostZobacz pojedynczy post 
Administrator

michal30pn napisał(a):
Witam wszystkich bardzo serdecznie i mam pytanie czy jest możliwośc by wyswietlane były w trakcie meczu przy nazwiskach herby drużyn tak jak to było w fifie 09, jest to technicznie możliwe? Pozdrawiam

Zmieniasz w Ustawieniach chyba, i powinno działać.

PostNapisane: 9 mar 2010, o 17:06  PostZobacz pojedynczy post 
Użytkownik

Uszanujcie że robimy coś dla was a nie krytykujcie bo nie zrobimy reprezentacji Watykanu[/quote]

Ja nie krytykuje, ja szanuje waszą prace i dzięki że chce się wam to w ogóle robić(grałem na tym patchu w 09 i był super)a z tym Watykanem to rzeczywiście przesadziłem , sorry :roll:

PostNapisane: 9 mar 2010, o 18:03  PostZobacz pojedynczy post 
Użytkownik

Bo jesli chodzi o stadion dla GKS-u Tychy to tu widziałem jakieś projekty: viewtopic.php?f=3&t=4667&p=71240&hilit=GKS+Tychy#p71240

Więc myślałem że ten stadion ujrzy światło w PLP, a jeśli nie ujrzy to czy dało by się go wydać w osobnym patchu?...

PostNapisane: 9 mar 2010, o 22:10  PostZobacz pojedynczy post 
Użytkownik

Witam,
mam pytanie odnośnie drużyny Arki Gdynia i Bałtyku. Czy stadion, na którym będą grać to będzie stary nieistniejący już GOSiR, budowany już nowy stadion, czy też może Narodowy Stadion Rugby? Pozdrawiam

PostNapisane: 10 mar 2010, o 10:57  PostZobacz pojedynczy post 
Użytkownik

Witam. Wasz patch zapowiada się naprawdę imponująco. Jedna rzecz mnie tylko zastanawia czy będą w nim dodane jakieś zagraniczne drużyny klubowe (nie mówię o ligach) typu Dynamo Kijów APOEL czy chociażby Unirea Urziceni czyli takie których nie ma w Fife ale być tam tak naprawdę powinny bo grają w europejskich pucharach. Pozdrawiam

PostNapisane: 10 mar 2010, o 14:58  PostZobacz pojedynczy post 
Newsman

Dorak95 napisał(a):
Uszanujcie że robimy coś dla was a nie krytykujcie bo nie zrobimy reprezentacji Watykanu

Ja nie krytykuje, ja szanuje waszą prace i dzięki że chce się wam to w ogóle robić(grałem na tym patchu w 09 i był super)a z tym Watykanem to rzeczywiście przesadziłem , sorry :roll:[/quote]
Skoro uważasz że 09 był super to 10 na pewno Ci się spodoba ;)

kostek_87 napisał(a):
Witam,
mam pytanie odnośnie drużyny Arki Gdynia i Bałtyku. Czy stadion, na którym będą grać to będzie stary nieistniejący już GOSiR, budowany już nowy stadion, czy też może Narodowy Stadion Rugby? Pozdrawiam

Będzie ten, na którym Arka grała w rundzie jesiennej :)

fifa_to_nie_gra napisał(a):
Witam. Wasz patch zapowiada się naprawdę imponująco. Jedna rzecz mnie tylko zastanawia czy będą w nim dodane jakieś zagraniczne drużyny klubowe (nie mówię o ligach) typu Dynamo Kijów APOEL czy chociażby Unirea Urziceni czyli takie których nie ma w Fife ale być tam tak naprawdę powinny bo grają w europejskich pucharach. Pozdrawiam

Będą te z Ligi Mistrzów, nad resztą zastanowimy się w późniejszym czasie.

PostNapisane: 10 mar 2010, o 18:47  PostZobacz pojedynczy post 
Patchmaker

czy w zwiazku z protestem na Legii stadion w patchu bedzie pusty ? :D

PostNapisane: 11 mar 2010, o 03:09  PostZobacz pojedynczy post 
Użytkownik

Cytuj:
Będzie ten, na którym Arka grała w rundzie jesiennej :)

A szkoda... :)

PostNapisane: 11 mar 2010, o 08:33  PostZobacz pojedynczy post 
Patchmaker

boga2222 napisał(a):
czy w zwiazku z protestem na Legii stadion w patchu bedzie pusty ? :D

Jak chcesz pusty stadion to sobie pójdź na Łazienkowską, albo włącz trening na stadionie w grze.
Na mecze ligowy będzie pełny.

PostNapisane: 11 mar 2010, o 15:46  PostZobacz pojedynczy post 
Użytkownik

Czy będą murawy 3D ? Dajcie stadion dla Machester City . Chce w transferach np.
Sebastian Mila i jego zdjięcie . Tak jak zrobiliście poprzednim roku.

PostNapisane: 11 mar 2010, o 16:43  PostZobacz pojedynczy post 
Newsman

kowal14789 napisał(a):
Czy będą murawy 3D ? Dajcie stadion dla Machester City . Chce w transferach np.
Sebastian Mila i jego zdjięcie . Tak jak zrobiliście poprzednim roku.

Przecież jest murawa 3D o.O Stadionu dla City nie będzie. Miniface'ów tez w tym roku nie zobaczymy ;)

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 247 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]